Contact

Chique fotokistje met gravure

€ 68,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Niet alle fantastische foto's passen in een fotolijst. Dit buitengewoon fraaie en heel persoonlijke fotokistje is een chique opbergplaats voor waardevolle foto's en andere accessoires. De deksel dient ook als fotolijst met aan de bovenkant een gewenste naam en aan de onderkant een datum naar keuze. 
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit chique kistje is op zich al een stijlvol decoratiestuk. Natuurlijk is het ook een gebruiksvoorwerp om spullen in te bewaren. Op de deksel is ruimte vrijgelaten om een fraaie foto van bijvoorbeeld de vakantie in te schuiven. Met een dergelijke foto ligt het voor de hand om het kistje met de allermooiste vakantiefoto's te vullen. Natuurlijk bevindt de foto op de deksel zich achter glas, want het is immers een fotokistje met stijl.

Het bijzondere is de persoonlijke touch in de vorm van een naam naar keuze en bijvoorbeeld een datum van de huwelijksdag of de verjaardag. Je kunt er ook voor kiezen bovenaan de naam van de persoon te schrijven en onderop de naam van een vakantie-oord. Zolang je voor de bovenste en de onderste regel niet meer dan 20 tekens per regel gebruikt, kun je zo creatief met de tekst omgaan als je zelf wilt. 

Het chique fotokistje is een perfect cadeau voor Valentijnsdag, een trouwdag of verjaardag. Je kunt het kistje al van tevoren vullen met allerlei leuke, attente spulletjes voor degene die dit prachtige cadeau in ontvangst mag nemen. Misschien zijn jullie samen op vakantie geweest en heb je zelf de mooiste foto's laten uitprinten. Dan is dit personaliseerbare fotokistje natuurlijk een extra grote verrassing!

Productdetails

Chique fotokistje met gravure

  • 13 x 18 cm
  • Foto op de deksel
  • Verzilverd en beschermd tegen verkleuring door oxidatie
  • Met gravure voor twee regels

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T07:58:20+00:00