Contact

Fotoalbum met strass

€ 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een fotoalbum met strass is een elegant cadeau om foto's in te bewaren. Het zwarte design aan de buitenkant verleent het album een mysterieuze, maar tegelijkertijd ook elegante uitstraling. Op de kaft kan een foto naar keuze worden afgebeeld.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit stijlvolle fotoalbum is een stukje design met opbergfunctie. Alleen al de wit gestippelde buitenkant met de zwarte achtergrond wekt nieuwsgierigheid. In het midden van de kaft biedt een eigen foto de mogelijkheid meer informatie over de inhoud te geven. Staan op de 50 van verstevigd papier gemaakte bladzijden het bezoekje aan Parijs centraal, dan ligt een foto van de Eiffeltoren of de Champs Elyssee natuurlijk voor de hand.

De chique touch komt tot stand door de de strass waarmee het fotoalbum is afgezet. Daarom is dit foto-album vooral geschikt voor de allerdierbaarste of allermooiste foto's die je in huis hebt. Je kunt het chique album ook van tevoren vullen met foto's en het dan aan een goede vriend of een familielid cadeau doen. Dat hangt natuurlijk van de onderlinge verhoudingen af. Het fotoalbum met strass is in ieder geval een cadeau waar iedereen wel weg mee weet.

Chique zwart en met strass belegd, dat betekent dat het album ook als blikvanger in de kamer kan staan. Het is toch zonde om deze fraaie vormgeving niet aan iedereen te laten zien. Bovendien is het bekijken van foto's met dit chique foto-album veel leuker. De gasten hoef je nu niet meer te vragen of ze foto's willen zien, ze hebben het album al in hun hand voor je er erg in hebt!

Productdetails

  • Design: zwarte boekband met strass
  • Afmeting: 28 x 30,5 cm
  • Omvang: 50 pagina's

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:16:04+00:00