Contact

Chique Barbie

Vanaf € 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze drie jongedames zien er werkelijk zeer chique uit in hun nieuwe zomerkleedjes. De ogen van veel kleine meisjes zullen stralen als ze met deze drie Barbiepoppen kunnen spelen. Een leuk cadeau voor meisjes die van chique jurken houden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

For ever young! Dat geldt voor de beroemde blonde Barbie met haar blauwe ogen. In de jaren '50 betoverde ze kinderen van de vorige eeuw en doet dat vandaag de dag nog steeds. Het is dan ook heerlijk om deze fraaie poppen aan te kleden, hun kapsel te verzorgen en ze van allerlei leuke accessoires te voorzien. Je kunt je als meisje helemaal inleven in de wereld van Barbie en dat levert een heerlijk gevoel op. Kleine meisjes genieten van de luchtige zomerjurk met het gebloemde dessin, de ketting en de extravagante schoenen.

Deze poppen zijn ook allemaal anders. De een heeft donkerblond haar, de andere lichtblond haar en ook de sieraden verschillen van kleur. Het leuke is dat je de schoenen kunt omwisselen, net als de kettingen en de kleedjes. Immers, deze drie chique Barbiepoppen hebben alle drie dezelfde maat en dat is natuurlijk heel praktisch bij het aankleden. Daarnaast kunnen de haren van de chique dames kunnen worden gekamd, zodat de kinderen zelf bepalen hoe hun Barbiepoppen er uiteindelijk uit komen te zien.

Een eigen style voor de Barbiepoppen creëren, dat maakt deze klassieke set zo aantrekkelijk voor vele generaties kinderen. Een prima aanvulling bij de poppenverzameling of misschien vormen deze drie lady's wel het begin van een nieuw Barbie tijdperk in huis.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:42:52+00:00