Contact

Chillbots – vorm voor ijsblokjes

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Wie vindt het nu niet leuk om in zijn glas een paar robotten te vinden? Niet alleen kinderen zullen razend enthousiast zijn over deze grappige mini-robotjes! Ook volwassenen zullen graag deze grappige robots en de sleutels om ze op te winden in hun glas aantreffen. Een grappige manier om zomerse drankjes net wat extra's te geven. Een grappig cadeau voor coole jongens en meisjes!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Drinken is belangrijk en dorst lessen is heel gezond, vooral in de zomer bij hoge temperaturen. Kinderen hebben vaak toch niet veel zin om een glas water of sap leeg te drinken. Daarom is soms behoorlijk wat overtuigingskracht nodig om ervoor te zorgen dat actieve kinderen per dag genoeg drinken en vocht binnen krijgen. Met deze Chillbot ijsblokjes zal dat nooit meer een probleem zijn! Het zorgt er namelijk voor dat het drinken meteen een stuk spannender wordt. Het is namelijk veel leuker een glas limonade te drinken als een Chillbot deze speciaal voor jou koelt. De robots zijn met veel liefde voor detail vormgegeven en zijn ook gemakkelijk te maken. Je hoeft de buigbare en flexibele vorm alleen maar te vullen met water. Zodra het water bevroren is, druk je de ijsblokjes er heel gemakkelijk uit.

Ieder verkoelend glas limonade, water of sap wordt nu voor jouw kinderen de highlight van de dag. De ijsblokjesvorm bevat niet alleen de mogelijkheid de ijsblokjes in de vorm van de robots te maken, maar ook in de vorm van sleuteltjes. In gedachte kan je de robots dus ook nog opwinden met een sleuteltje in hun rug, want ook mechanische mensjes hebben energie nodig. Je kunt er dus niet alleen sap en cola voor de kinderen leuker mee maken, maar ook longdrinks en cocktails voor volwassenen. Ieder glas wordt daarmee een unieke belevenis. Er bestaat niets leukers dan in een lekker drankje deze grappige robots te zien drijven. Een leuk en lief cadeau voor kleine en grote fans van robots!

Productdetails

Afmetingen: 20 x 13 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:24:09+00:00