Contact

Chikuno Cube

Vanaf € 38,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze 100% natuurlijke luchtfilter is een verbazingwekkend cadeau. De filter is gemaakt van bamboe koolstof waardoor alle lucht die er doorheen gaat automatisch en continu gereinigd wordt. Ideaal voor in een schoenenkast of in de koelkast. De Chikuno Cube is met en zonder stijlvolle houder te verkrijgen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Nare luchtjes in huis is iets waar niemand op zit te wachten maar waar soms weinig aan te doen is om te voorkomen dat deze ontstaan. Voedsel, eten en opgespaard wasgoed brengen allemaal de nodige luchtjes met zich mee die deel uitmaken van het leven. Maar dat ze niet te voorkomen zijn betekent niet dat deze niet te verhelpen zijn. Daar waar vele luchtverfrissende systemen werken met verbloemende geuren werkt de Chikuno Cube door daadwerkelijk de lucht te filteren en de stoffen die de onaangename luchtjes veroorzaken uit de lucht te verwijderen.

De Chikuno Cube is gemaakt van bamboe houtskool en is daarmee een 100% natuurlijk product. Het geniale ontwerp verbloemt dat in de Chikuno Cube genoeg koolstof verwerkt zit om in totaal 3 voetbalvelden mee te beslaan als het niet zo geniaal was gevouwen als in de kubus. Hierdoor wordt het ultieme raakoppervlak bereikt waarmee de kubus de lucht filtert. Naast dat deze kubus de omgeving weer heerlijk fris laat ruiken is het ontwerp een werkelijk kunstwerk. Het is ook hierom dat de Chikuno Cube ook te koop is met een mooie voet gemaakt van walnoothout welke de kubus nog geschikter maakt om op iedere plek in het zicht neer te zetten. Een fantastisch cadeau wat niet alleen milieuvriendelijk en duurzaam is maar ook prachtig om te zien en te waarderen.

Productdetails

  • Met of zonder walnoothouten voet te verkrijgen
  • Kubus is gemaakt van bamboe houtskool en sepioliet (meerschuim)
  • Formaat kubus: 4,1 x 4,1 x 4,1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:26:44+00:00