Contact

Champagnedouche

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Voor iedereen die zich wel eens geergerd heeft aan dat moment dat je net lekker een champagne-douche wilde nemen en dat je dan allemaal van die grote druppels krijgt in plaats van een beetje goed verspreide nevel. Gelukkig is met dit leuke cadeautje dat nu voor altijd vrije tijd. Ook handig natuurlijk om planten water te geven op een manier die meer vragen oproept dan dat het beantwoord...
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Op televisie ziet het er altijd zo dom uit. Iemand trekt een champagne-fles open en binnen mum van tijd zijn alle bubbels verspild. De directe omstanders zijn helemaal nat, en de anderen hebben niets van de heerlijke drank op weten te vangen. Gelukkig hoor jij niet langer bij die klunzige groep mensen die er niets van hebben begrepen. Want met deze stijlvolle champagne-douche kun jij iedereen laten zien hoe het werkelijk hoort.

Natuurlijk vergt het enig talent om op de zojuist geopende fles dit mondstuk te plaatsen. Maar dit opzetstuk is dan ook werkelijk goed nadat de eerste spuitende champagne al voorbij is. Want met dit opzetstuk schenk je heerlijk de rest van de heerlijke champagne over je gasten uit, zonder dat het heldere drankje oneerlijk wordt verdeeld. Of je kunt het natuurlijk ook later nog gebruiken, als je de fles hebt bewaard en vult met water en je met dit handige cadeautje je planten te drinken geeft. Want zeg nou zelf, jouw planten hebben toch ook recht op het lekkerste dat er bestaat? Het staat in ieder geval heel wat leuker dan zo'n ouderwetse gieter, en dan heb je tenminste ook een goede reden om die bijzondere fles van tijdens je huwelijk, of tijdens je eindexamenfeestje niet direct weg te gooien. Perfect dus voor een leuk feestje en voor daarna. Een heerlijk geschenk dat altijd in de smaak zal vallen!

Productdetails

  • Giet-opstuk van porcelein met silikonen houder voor een champagne fles
  • Ca. 8 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T04:47:06+00:00