Contact

Champagne bubble indicator van Atelier du Vin

€ 36,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is een gadget voor de levensgenieters onder ons. De champagne bubble indicator geeft namelijk niet alleen aan hoeveel bubbels er nog in de fles zitten, het beschermt tegelijkertijd de champagne en behoudt het koolzuur. Zo blijven je bubbles optimaal behouden en heerlijk van smaak. Een cadeau voor bruisende mensen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms heb je zin in één glas champagne, maar je bent telkens genoodzaakt een hele fles te openen en dan staat de rest langzaam slap te worden in de koelkast. Zonde! Dit probleem doet zich vooral voor met champagnes, cava’s en andere mousserende wijnen en het is jammer om na enkele dagen zo’n fles te moeten leeggieten in de gootsteen. Maar Atelier du Vin is nu met een oplossing op de proppen gekomen waardoor je voortaan zorgeloos dat ene glaasje bruisende champagne kan drinken.

Deze champgagne bubble indicator is een stop die je fles afsluit en aangeeft hoeveel bubbels er nog in de fles zitten. Terzelfder tijd zorgt deze stop er ook voor dat het koolzuur behouden blijft, waardoor je drank zo optimaal mogelijk bewaard blijft! Een duurzame oplossing voor een soms kostelijk probleem. Bovendien ziet deze bubble indicator er ook erg stijlvol uit, zodat het zicht allerminst verstoort wordt. Een geweldig cadeau voor iedereen die kan genieten van een lekker glaasje, maar niet meteen een hele fles hoeft leeg te drinken.

Productdetails

Eigenschappen:

  • Kleur (stop): rood/wit
  • Met geïntegreerde manometer
  • Voor champagne en andere koolzuurhoudende wijnen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:16:47+00:00