Contact

Cesare - het geurende mannetje voor in de auto

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit cadeautje zal bij alle auto-eigenaren in goede smaak vallen. Tenminste, als ze een goede smaak hebben en van een aangename geur in de auto houden. Een heerlijk cadeautje dat een aangename atmosfeer veroorzaakt in de auto!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit kleine mannetje laat niets aan het toeval over. Want soms heb je gewoon de zekerheid nodig dat je auto niet vreselijk gaat stinken, je weet immers niet wie er in je auto stapt! Misschien moet je plotseling de koningin een lift geven, of je baas! Met dit leuke kleine poppetje kun je er altijd zeker van zijn dat je ze met een gerust hart in je auto kunt uitnodigen, want niet alleen brengt de vrolijke kleur wat leven in de brouwerij, maar de geur die het mannetje verspreid maakt iedereen direct op zijn of haar gemak. Een perfect cadeautje om die lange autoritten nog aangenamer te maken. Want ondanks dat het maar een auto is, soms breng je er toch heel wat uurtjes in door. Reden genoeg om wat extra aandacht te schenken aan hoe je die uren in de auto door kunt brengen.

Een perfect cadeautje voor iedereen wiens auto wel eens een beetje muffig kan worden. Perfect ook voor in de winter, wanneer de verwarming weer aan gaat en een open raam geen goede manier meer is om die duffe lucht uit je auto te krijgen. Of die geur van benzine wanneer je auto iets te lang in de garage heeft gestaan. Super cadeautje waar je direct mee weg rijdt! In vele verschillende kleuren.

Productdetails

  • Materiaal: EVA
  • Afmetingen: 7 x 5 x 3,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T21:09:38+00:00