Contact

Carbot - smartphone bestuurbare mini-auto

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze leuke carbot is uitermate geschikt voor iedereen die van auto's houdt, voor kinderen en ook perfect voor op je bureau zodat je kleine post-its aan je collega aan de andere kant van het bureau kunt versturen. Met een kosteloze app te besturen vanaf je smartphone! Op te laden via USB.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze leuke kleine autootjes verander je elke omgeving tot een futuristische autobaan. Wie kan het snelste door de bochten? Een super leuke uitvinding voor als je even niets te doen hebt op kantoor, want iedereen heeft wel van die kleine hebbedingetjes naast de foto van je familie staan, maar dit leuke autootje kan ook echt rijden. Zonder dat iemand echt in de gaten heeft dat jij het bent, want je bestuurt deze carbot met je smartphone. Bedenk leuke hindernissen of laat de carbot een post-it met een boodschap bezorgen aan die leuke vrouw op kantoor die je nooit aan durfde te spreken.

Met deze carbot ben jij een echte trendsetter, want wacht maar af, binnen de kortste tijd hebben al je collega's ook zo'n carbot en kun je echte wedstrijden en battles aan gaan. Een heerlijke afleiding voor tijdens de koffiepauzes. En natuurlijk ook heel erg leuk voor kinderen en voor thuis. Doordat hij makkelijk op te laden is via een USB-aansluiting kun je makkelijk urenlang spelen zonder dat je er batterijen voor hoeft aan te schaffen. En de app om hem te besturen is kosteloos voor iPhone, Android en ook met een iPad te besturen.Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:59:23+00:00