Contact

Caps Lock – set van 3 flessenkurken

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Van een heerlijke fles wijn wil je natuurlijk in alle rust genieten. Soms wil je deze nog even laten staan en morgen verder genieten, zonder dat de smaak minder wordt. Deze flessenkurken komen dan zeker goed van pas! Of wil je niet dat je huisgenoot zomaar van jouw wijn drinkt? Geen probleem! Met deze kurken geef je een duidelijke boodschap af. Bovendien maken de kurken iedere fles wijn meteen een stuk leuker! Een perfect cadeau dat iedere wijnkenner op prijs zal stellen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een goed glas wijn laat je 's avonds helemaal ontspannen. Maar dan is het jammer als de rest van de fles open blijft staan en de smaak minder goed wordt. Deze flessenkurken bieden een leuke oplossing, want hiermee blijft de smaak zeker nog even goed. De meeste kurken zijn er meestal wat saai uit, maar deze zijn juist helemaal anders en stijlvol vormgegeven. De set van drie kurken hebben allemaal een andere opdruk: „end“, „save“ en „esc“. Ze lijken wel zo van een toetsenbord afkomstig te zijn! Soms willen ook huisgenoten of gezinsleden nog wel eens een glaasje stelen als je even niet kijkt. Deze toetsen-kurken geven in ieder geval een duidelijk signaal af! Maar omdat samen van een glas wijn genieten soms toch gezelliger is, doe je misschien wat water bij de wijn en laat je de huisgenoot of een gezinslid toch even meegenieten. Maar daarna gaat alsnog de kurk op de fles!

De flessenkurken zijn te gebruiken voor alle gebruikelijke flessen en dus niet alleen voor wijnflessen. Zo kan iedere lievelingsdrank gedeeld worden of juist niet. Maar er zal nooit meer ergenis over ontstaan over wie zomaar van jouw lievelingsdrank heeft gedronken. Een bijzondere fles verdient in ieder geval ook een unieke kurk. De kurken zijn daarmee een perfect cadeau voor iedereen met een bijzondere lievelingsdrank!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-31T22:08:00+00:00