Contact

Campingbus Fotolijstje

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Je leukste momenten wil je graag onthouden en daar is een foto ideaal voor. Om deze momenten extra te laten shinen heeft Cadeaus.be nu het Campingbus Fotolijstje.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je leukste vakantiemomenten, de mooiste natuur, je grootste liefde of de beste avond van je leven denk je altijd te zullen onthouden. Maar terwijl het leven je steeds nieuwe leuke dingen blijft toewerpen kunnen sommige herinneringen toch een beetje wegzakken. Een foto is de ideale manier om er voor te zorgen dat jouw herinneringen vers in je geheugen blijven en met dit superleuke Campingbus Fotolijstje kan je meteen jouw woning opsieren met je aller beste herinnering.

Het Campingbus Fotolijstje is een fantastisch lijstje die er voor kan zorgen dat het er op lijkt dat jij en je vrienden of familie in het busje zitten. Of misschien zie jij wel graag je oma of je kat achter het stuur. Dit lijstje is gemaakt van kunststof en is 19,5 x 20,3 x 1,8 cm groot waardoor deze geschikt is voor foto´s niet groter dan 10 x 15 cm (standaard foto formaat). Zo heb jij altijd jouw beste herinnering of leukste ervaring in een oogomslag bij de hand.

Ook geweldig als cadeau is deze Campingbus gevuld met de beste herinneringen van jou en je beste vriend of vriendin. Goede ervaringen van een gezamenlijke reis en andere avonturen kan je nu in een mooi frame stoppen en cadeau doen om nooit meer te vergeten.

Productdetails

  • Gemaakt van kunststof
  • Formaat: 19,5 x 20,3 x 1,8 cm
  • Voor standaard fotoformaat: 10 x 15 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:26:20+00:00