Contact

Camera objectief - drinkbeker wit

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ga als professionele fotograaf door het leven met deze witte Camera Objectief drinkbeker. Deze drinkbeker is een perfecte kopie van een professionele cameralens die iedereen versteld zal doen staan wanneer je hem opeens aan je mond zet!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Fotografen staan bekend als creatieve en uitgesproken mensen die van elke situatie een mooi beeld kunnen schetsen. Bewapend met hun camera en selectie aan lenzen gaan ze regelmatig op pad om in beeld hun verhalen uit te kunnen drukken. Soms duurt het uren om het perfecte plaatje te krijgen en daarvoor is uiterste concentratie en alertheid nodig. Met deze witte Camera Objectief  drinkbeker neem je grote hoeveelheden koffie, of andere dranken mee om non-stop te kunnen zoeken naar het perfecte beeld.

Het is zo´n goede kopie van een echte cameralens dat deze zo in je cameratas past. Ideaal voor onderweg of voor thuis en het perfecte cadeau voor een fotograaf. Maar ook niet-fotografen kunnen zich voordoen als professionele camera helden met deze witte Camera Objectief drinkbeker. Je zal mensen versteld doen staan wanneer je plots deze lens aan je lippen zet en het een beker blijkt te zijn. Er zit zelfs een schaaltje bij voor een kleine snack. Zo ben je altijd voorbereid met ene kleine lunch op zak. De beker is daarnaast afwasmachine bestendig waardoor jij kan blijven genieten van deze lensbeker.

Productdetails

  • Realistische vormgeving
  • Als drinkbeker en snackschaaltje te gebruiken
  • Afwasmachine bestendig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:53:03+00:00