Contact

Camera contactlenzenhouder

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Waar horen lenzen om scherp mee te zien heen? Natuurlijk in een camera – dat is toch logisch! Een camera heeft lenzen nodig om scherpe beelden op te nemen en sommige mensen hebben lenzen nodig om scherp te kunnen zien. Deze houder voor contactlenzen zal je niet alleen overtuigen met argumten, want deze ziet er ook nog eens ontzettend goed uit. Een leuk klein cadeautje voor alle lenzendragers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Smile! Met deze verrassend andere houder voor contactlenzen zal je zeker iedere lenzendrager aan het lachen krijgen. Iedere lenzendrager zal het wel kennen: iedere avond moet je de lenzen weer opbergen in die saaie witte behouders. Erg leuk staan ze niet op het plankje boven de wastafel. Daarom is een doosje om de contactlenzen te bewaren in de vorm van een camera gewoon een leuk idee. Het geeft echt even wat extra's aan de badkamer.

Bijzonder is vooral dat deze mini-camera ook nog eens heel detailgetrouw is. De knoppen en zoom-functie zijn bijvoorbeeld heel realistisch weergegeven. Dit kleine doosje als cadeau zal de ontvanger niet zo snel vergeten, want dit kleinigheidje zal iedereen meteen in zijn hart sluiten. Om het doosjes in gebruik te nemen, hoeven alleen maar de beide dekseltjes eraf gedraaid worden. Daarna kunnen de behouders opgevuld worden met speciale vloeistof voor lenzen. Nu blijven je lenzen altijd veilig opgeborgen. Het kleine doosjes kan bovendien makkelijk getransporteerd worden. Voor collega's, vrienden, bekenden, broers en zussen, ooms of tantes: dit is een leuke attentie voor alle lenzendragers. Eindelijk wordt het dragen ervan wat leuker met deze mini-camera!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:41:15+00:00