Contact

Cadeaustrikken to-go

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Cadeaus inpakken was nog niet zo gemakkelijk! Met deze cadeaustrikken to go van silicone zijn de cadeaus in een handomdraai op fraaie wijze versierd. Een fles wijn, een boek of een flesjes parfum, met de cadeaustrik to go ziet alles er meteen een stuk eleganter en feestelijker uit.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Weinig tijd om iets in te pakken, twee linker handen of gewoon, omdat je deze cadeaustrikken er zo mooi uit vindt zien. Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor de bijzondere cadeaustrikken, die alleen maar om het cadeau getrokken hoeven te worden. Aangezien niet ieder cadeau dezelfde afmeting heeft, bevinden zich in deze set vijf cadeaustrikken voor cadeaus met een maximale diameter van 5 cm en vijf strikken voor cadeaus met een maximale diameter van 8 cm. Het formaat van de strikken is daarmee geschikt voor een groot aantal cadeaus, van een CD of DVD tot een fles wijn en van een fraai boek tot een verpakking van een heerlijk ruikende parfum of aftershave.

Het is altijd handig om deze set in huis te hebben, want wat doe je als je ziet dat de buurman jarig is? Een cadeau heb je nog wel in huis, maar geen cadeaupapier. Helemaal vergeten te kopen! Als je tien minuten later al op het verjaardagsborrel wordt verwacht, dan ben je blij dat je de cadeaustrikken nog in huis hebt. Wat een opluchting! Naast deze typische noodgevallen zorgen deze strikken er ook voor dat alledaagse dingen er een stuk fraaier uitzien. Een origineel cadeau voor een kennis of collega, maar vooral ook voor jezelf.

Productdetails

  • 10 stuks
  • 5 voor Ø tot 5 cm
  • 5 voor Ø tot 8 cm
  • Materiaal: siliconen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:56:47+00:00