Contact

Cadeaupapier "Pixel"

€ 4,90
(€ 4,67 / m) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Vierkante ogen. Ja, je moet niet te lang naar dit feestelijk gekleurde printje kijken, maar het doet het wel bijzonder leuk om een cadeautje of om iets anders dat eigenlijk heel saai is. En wie weet, misschien raakt de persoon in kwestie wel enorm gefascineerd door het papiertje en ontstaan er figuurtjes in.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een gekleurd papiertje doet het altijd leuk om een cadeautje. En voor jou is het ook leuker om naar te kijken dan de zoveelste streepjes of ruitjesrol - vooral als je meerdere verjaardagen achter elkaar hebt. Dan wil je afwisseling en precies dat vind je in deze rol! Blauw met groen is altijd goed, met een stukje wit ertussen om het wat rustiger te maken. Dit printje heeft enorme aantrekkingskracht op de ogen, maar als je geen vlekken wilt zien moet je niet te lang staren. Tenzij je even helemaal weg wilt dromen, dan is dit printje een bijzonder goed middel.

Even lekker staren en helemaal niets. Wel even drie keer knipperen daarna, anders blijf je kleuren zien. Hoe het ook zij: dit is een makkelijk papiertje voor alle gelegenheden. Je hoeft het niet uitsluitend voor verjaardagen te gebruiken. Misschien wil je wat meer kleur in je huis. Knip er dan stukken van en doe ze in een fotolijstje voor aan de muur. Zo creëer je een eigen hypnose-hoekje - even weg uit de verjaardag stress. Kortom: deze rol is altijd handig om in huis te hebben.

Productdetails

  • Afmetingen: 1,5 x 0,7 m
  • Diameter: op de rol 34 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-08T02:15:23+00:00