Contact

Cadeaupapier "Nieuws"

€ 4,90
(€ 3,50 / m) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is een rol cadeaupapier van het informatieve soort. Een stukje 'krant' op papier. Het is natuurlijk geen echte krant, laat staan dat er echt nieuws in te vinden is, maar op het eerste gezicht is het net echt. Pak je cadeautje hier eens mee in voor een uniek resultaat!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

What's new pussycat? Niks fijner dan opstaan, badjas aan, koffiezetten en richting brievenbus lopen waar een verse, knisperende krant ligt. Even een rustig moment voor jezelf om het nieuws van de dag door te nemen. Maar even opletten nu: dit is cadeaupapier, geen krant. Het mag er dan wel zo uitzien, maar schijn bedriegt. Pak je cadeautje in met deze rol en verwar de jarige ook met dit look-a-like-papier. De persoon in kwestie denkt vast meteen dat je geen zin had om moeite te doen en zijn of haar cadeau maar in een stuk krantenpapier hebt gewikkeld. Maar niets is minder waar natuurlijk. 

Saai cadeaupapier is oud nieuws in vergelijking met deze grappighe variant. Misschien maak je geen indruk met je cadeautje maar wel met het cadeaupapier. Het is weer eens wat anders dan felgekleurde printjes of andere heftige papiertjes. Simpel, stijlvol, informatief maar niet te verwarren met de echte krant!

Productdetails

  • Afmetingen: 2 m x 70 cm
  • 70 g/m2

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:38:22+00:00