Contact

Cadeaupapier "Hartjes"

€ 4,90
(€ 3,50 / m) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie zegt dat je hartjes alleen kan gebruiken voor Valentijnsdag? Deze lieflijke figuurtjes kunnen altijd en maken iedereen vrolijk. Of je nu iets inpakt voor je partner of je beste vriendin: dit cadeaupapier tovert een glimlach op ieders gezicht.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Alles is Liefde! Of in elk geval alles dat je inpakt met dit liefdevolle cadeaupapier. De winkels liggen vol met papier in allerlei soorten en maten, maar liefdevoller dan dit, wordt het niet snel. Ben je wel een keer klaar met diezelfde rol papier voor ieder cadeautje bij iedere verjaardag? Wil je eens iets bijzonders? Een patroontje dat mensen niet snel zullen vergeten en liever inlijsten dan weggooien? Ga dan voor deze hartjesrol. Een gezellig cadeautje begint tenslotte bij het cadeaupapier.

Als mensen dit papier zien, maakt het bijna niet meer uit wat voor cadeautje eruit tevoorschijn komt. Daarnaast is het voor jou ook een stuk dankbaarder als mensen het cadeaupapier er niet direct aftrekken en opfrommelen, maar zo leuk vinden dat ze het netjes opvouwen en willen bewaren. 

Overlaad je cadeautjes met liefde met dit mooie cadeaupapier, succes gegarandeerd!

Productdetails

  • Afmetingen: 2 x 0,7 m
  • Diameter: op de rol 34 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:53:59+00:00