Contact

Cadeaubox - Just Married

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze leuke cadeaubox wordt een cadeautje geven op een huwelijksfeest wel heel leuk en gemakkelijk. Want elke handige cadeaubon springt zo wel heel leuk in het gezicht. Handig cadeau om een envelopje te geven, zonder het saaie envelopje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms krijg je het idee dat iedereen het er om doet. De ene na de andere vriend en vriendin gaan trouwen. En ze kennen elkaar allemaal dus je bent wel een beetje door de originele cadeautjes heen. Hoewel wij van Cadeaus.be dat niet helemaal voor kunnen stellen, snappen we het wel dat het soms best heel handig is als je gewoon een jong stel iets kunt geven waar ze waarschijnlijk ook om hebben gevraagd: geld, of een cadeaubon voor het een of ander. Logisch, want ze beginnen aan een heel nieuw leven. Maar het is wel zo saai om een klein envelopje tussen al die andere grote cadeaus te leggen, het lijkt zo onpersoonlijk!

Met deze handige cadeaubox is dat gelukkig verleden tijd. Mooi vormgegeven en in een goede afmeting zodat je wat body geeft aan je dure cadeau. Je kunt het niet op een leukere manier presenteren. Leuk idee voor iedereen die niet langer naar dure cadeaus wil zoeken die het bruidspaar toch eigenlijk niet nodig heeft. Perfect ook voor dat bruidspaar dat je niet heel goed kent, maar wiens feest je toch niet wilt missen! Want wie wil nou niet zo'n leuk pakje ontvangen, en vol enthousiasme het openen om erachter te komen dat er eigenlijk toch in zit wat ze hadden gevraagd! Niet langer wordt envelopjes geven een saaie bedoeling.

Productdetails

Inclusief een klein zakje confetti

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:17:52+00:00