Contact

Burn your money - BBQ aanmaakblokjes

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Geld verbranden, dat kan enkel met dit cadeau! Laat je vrienden versteld staan wanneer je voor hun ogen een rolletje geld in brand steekt. Met deze originele BBQ aanmaakblokjes ben je zeker van grote ogen op elk feestje.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit cadeau zorgt er zeker voor dat mensen geschokt zullen zijn, en zal iedereen laten lachen. Want wie haalt het in zijn hoofd om een vuur aan te steken met... een rol geld! Verras je vrienden bij je volgende feestje en gebruik een rolletje met geld als aansteker. Natuurlijk vergt het ook enige toneelvaardigheden. Want misschien vraag je eerst je vrienden op een nochalante manier of iemand een aansteker bij zich heeft. Dat zullen je vrienden niet snel vergeten! Of misschien kun je je kleine zusje wel de stuipen op het lijf jagen.

Met dit grappige cadeau wordt bbq-en en de open haard aansteken nog leuker. Want wie wilde niet eens ervaren hoe het is om geld te verbranden? Dit leuke cadeau maakt het mogelijk, zonder eerst een miljoen euro op de bankrekening te hebben. Geniet van het bbq seizoen met dit toffe cadeau, of gebruik hem voor de open haard – in elk seizoen heb je de lachers op je hand! Elk vuur ontsteken wordt zo een feest! Natuurlijk ook een heel leuk cadeautje voor die zuinige vriend van je, die jou nog geld verschuldigd is.

Productdetails

  • Materiaal: 100% in parrafine gedrenkt papier
  • Aantal: 3 aanstekers
  • Hoogte: 10 cm
  • Doorsnede: ongeveer 3,5 cm
  • In Dollar of Euro uitvoering

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:50:28+00:00