Contact

Burn - tafel open haard - Rond

€ 95,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De open haard is het hoogtepunt van gezelligheid met zijn gezellige en uitnodigende warmte en sfeervolle gloed. Omdat weinig mensen de mogelijkheid hebben om er een in hun woning of appartement te installeren hebben we deze Burn – tafel open haard, een perfect geschenk om de lange en koude winteravonden op een comfortabele en rustgevende manier door te brengen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

We hebben allemaal dat clichébeeld in ons hoofd zitten, waarbij we gezellig samen voor de open haard kruipen op een zacht, pelsen deken en kijken hoe de vlammen heen en weer flakkeren totdat we stilletjes in slaap vallen. Of hoe je samen met je geliefde je aan het vuur en elkaar verwarmt. Geweldige taferelen die nu ook mogelijk zijn voor de mensen die geen open haard in huis hebben en dat zijn er velen, want wegens brandveiligheid en onderhoudskosten zijn er nog maar weinig mensen die een echte open haard hebben.

Met deze harmonisch ronde of modern vierkante tafel open haard verleen je elke ruimte een speciale sfeer die de meest intieme momenten ontlokt, zelfs op de meest barre en regenachtige dagen. Vooral dan! Dit decoratieve object is dan ook het perfecte cadeau voor iedereen die van design en gezelligheid houdt. Een ideaal geschenk voor de winterperiode in het algemeen en Kerstmis in het bijzonder. Geef een troostende en warme gloed aan uw appartement of woning om te relaxen na een vermoeiende dag!

Productdetails

Beinhaltet:

  • Steine
  • Docht
  • Dochthalter
  • Trichter für das Auffüllen von Öl
  • Maße: 20 x 20 x 13 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:06:41+00:00