Contact

Bruiloftsfiguren maar dan anders

Vanaf € 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Boven op de taart horen natuurlijk leuke figuurtjes. Maar deze grappige figuren zijn net een beetje anders, voor een leuke alternatieve taart. Een grappig cadeau voor het bruidspaar dat wel in is voor een grapje! Leuk cadeautje om nog lang aan terug te denken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een cadeautje dat zeker weten op alle trouwfoto's een plek zal krijgen. Wat dit figuurtje voor bovenop de bruidstaart zal je niets snel vergeten! Of je nu aan de kant van de bruid of de bruidegom staat, een van deze figuurtjes zal precies het juiste signaal uitzenden.

Iemand voor het altaar slepen wordt met deze figuren wel heel letterlijk genomen. Maar dat is natuurlijk wat er wel nodig is hier. Deze leuke figuren zorgen er voor dat iedereen in een oogopslag weet wat er aan het gebeuren is. Een grappige manier om je bruidstaart nog veel leuker wordt. Het zorgt zeker voor veel lachen en grapjes tijdens je mooie dag. Een leuk cadeau dat voor een zeer originele bruidstaart zorgt. Een cadeautje dat zeker nog jaren lang voor een leuke herinnering zal zorgen. Een leuk cadeautje in twee varianten.

Of het nu de bruid is die de bruidegom naar het altaar sleept of de bruidegom die zijn aanstaande bij de haren mee moet slepen, iedereen heeft zijn eigen redenen om naar het altaar te gaan. Met deze leuke figuren voor bovenop de bruidstaart ben je in ieder geval verzekerd van een leuk feestje! Een geweldig cadeautje waar iedereen om zal lachen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-16T20:49:24+00:00