Contact

Bruiloft - doosje met fotolijst

€ 64,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Om nooit meer te hoeven vergeten hoe jullie er uit zagen en alle dingen die je die dag, misschien wel de mooiste dag van je leven, hebt meegemaakt, is er deze prachtig vormgegeven doos waarin al je herinneringen aan je huwelijksdag een plaatsje kunt geven. Een mooi element voor in de huiskamer of in de kast, zodat je die herinneringen altijd dicht bij hebt, om helemaal bij weg te zwijmelen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je huwelijksdag is niet voor niets een van de meest bijzondere dagen in je leven. Je hebt er weken misschien wel jaren naar uit gekeken. Daarom is het zonder om hem zomaar voorbij te laten gaan en er daarna nooit meer aan terug te denken. Om je een beetje te helpen is er dit mooie doosje dat past in elk interieur. Want met dit doosje kun je naar hartenlust al die momenten bewaren en tevoorschijn halen wanneer je samen met je partner of met je gasten herinneringen wilt ophalen aan die mooie huwelijksdag. Bovenop kun je een van de vele prachtige foto's steken die symbool staan voor die dag van je leven.

En in het doosje kun je fotootjes kwijt, maar ook allemaal kleine dingen die je doen herinneren aan die mooie dag. Bijvoorbeeld kaarten die je hebt gekregen, het figuurtje dat bovenop de bruidstaart stond, bloemen uit je boeket. Noem maar op! Door de afmetingen van 28 x 20,5 x 8 cm is er genoeg ruimte om al die herinneringen een vaste plek in je woonkamer te geven. Een prachtig cadeau voor dat pasgetrouwde stel dat nog jarenlang terug zal denken aan die mooie dag dat zij in het middelpunt van de belangstelling stonden.

Productdetails

  • Fotoformaat bovenkant: 10 x 15 cm
  • Materiaal: hout
  • Kleur: wit

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:18:25+00:00