Contact

Bruiloft badeendjes

Vanaf € 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze leuke decoratieve badeendjes heb je niet alleen een leuk cadeautje voor een pas getrouwd stel of een grappig cadeautje voor tijdens een bruiloft. Een leuke accessoire om jarenlang een leuke herinnering aan te hebben in de badkamer. Geweldig cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De piepende eendjes die niemand over het hoofd zal kunnen zien. Een grappig en bijzonder cadeautje dat niet alleen leuk zal zijn als je het meeneemt tijdens de bruiloften van je vrienden. Want tijdens de bruiloft zal iedereen het grappig vinden, maar ook jaren later nog! Stel je eens voor, al de verhalen en de foto's die jarenlang de ronde zullen doen. En ook wanneer het echtpaar nog een stap verder is gegaan en de kinderen inmiddels met deze leuke badeendjes aan het spelen zijn, zul je beseffen hoe leuk dit cadeautje is! Want ondanks dat het maar een kleinigheid is, is het een herinnering die je niet snel zult vergeten.

Een bijzonder paar badeendjes die je badkamer een continue bron van vrolijkheid en herinneringen aan een van de grootste en belangrijkste dagen uit je leven geven. Een leuk klein speelgoed badeendje dat een klein maar langdurig grapje zal zijn waar iedereen degene die dit aan het bruiloftspaar geeft voor zal herinneren. Een geweldig idee, heel origineel, en ook nog eens erg leuk nadat je bruiloft al voorbij is. Te koop in twee varianten, dus wie er ook gaat trouwen, alle partners zullen zich kunnen herkennen in deze leuke eendjes. Een cadeautje dat vrolijkheid en mooie herinneringen voor altijd belichamen. En dat alles met zo een klein cadeautje! Een geweldig idee om mee te brengen voor een bruidspaar, zelfs als het paar enkel om enveloppen vraagt. Dit cadeau is waar elk bruidspaar op zit te wachten!

Productdetails

In twee varianten: bruid/bruidegom

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:38:42+00:00