Contact

Briluil - LED-sleutelhanger

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dat is wel een hele schattige uil, deze Nerd Bird! De leuke en slimme uil met wijze bril geeft namelijk licht als je op zijn staart drukt. Daarbij helpt de wijze vogel met hoornen bril jou, in de vorm van een sleutelhanger, altijd het sleutelgat of dingen in je tas te vinden. Een schattig aardigheidje voor alle charmante nerds.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sinds mensenheugenis staat de uil symbool voor wijsheid. Daarnaast zien ze er ook nog eens prachtig uit met hun schitterende grote ogen. Ook dit uiltje lijkt slim, belezen en geletterd met zijn grote dikke zwarte hoornen bril! Met deze detailgetrouw vormgegeven sleutelhanger met LED-lichtje heb je precies dat kleine aardigheidje gevonden, waarmee het grote cadeau helemaal perfect afgerond kan worden. Daarnaast is het ook een leuke verrassing om iemand gewoon zo te geven als kleine verrassing tussendoor. Iedereen zal helemaal enthousiast zijn van dit leuke vogeltje.

Juist fans van nerdige dingen en uilen zullen van deze sleutelhanger natuurlijk helemaal weg zijn en deze vogel meteen in hun hart sluiten. Maar dit kereltje ziet er niet alleen heel leuk uit, maar zijn ogen geven ook nog eens licht door op het staartje te drukken. Daarmee wordt hij dus ook nog eens heel handig. Zo is het geen enkel probleem meer in het donker het sleutelgat van de huis- of autodeur te vinden of het slot van de fiets open te maken. Of moet jij ook altijd in je tas zoeken naar munten? Geen probleem! Met de oplichtende oogjes van deze slimme uil heb je ze zo weer gevonden! Door het kettinkje aan de uil kan je deze gemakkelijk aan de sleutelbos vastmaken en zo heb je deze praktische hulp altijd bij de hand. Met dit cadeautje doe je iedereen altijd een plezier!

Productdetails

Afmetingen: 3,5 x 4 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:16:30+00:00