Contact

Briefweegschaal "Voor jou"

€ 6,90
Incl. btw
- +
Dit is een erg leuk en nostalgisch aanvoelend cadeau dat extra cachet geeft aan het verzenden van brieven. Deze briefweegschaal ziet er heel mooi uit en is ook voorzien van een lieve boodschap: “Voor jou” in drie verschillende talen. Prachtig geschenkidee.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor de uitvinding van de postzegel betaalde je voor de afstand die een brief of pakket moest afleggen, maar met de introductie van de postzegel veranderde dit systeem. Vanaf toen betaalde je voor het gewicht van je brief en aan de hand van briefweegschalen kon je dan zien hoeveel postzegels je op de brief moest kleven.

Deze briefweegschaal neemt ons terug naar die tijd en het voorwerp ziet er ook een beetje retro uit, omdat we het in deze tijd gewoonweg niet meer kennen. Dat maakt het natuurlijk extra leuk, want het is een erg origineel object om cadeau te doen. De liefdevolle gravure op de weegschaal laat zien dat de ontvanger een bijzondere plaats in je hart draagt. Tof cadeau voor mensen die graag brieven schrijven en krijgen, mensen met een pennenvriend of romantische zielen die een liefdesbrief willen versturen.

Productdetails

  • Eigenschappen:
    • "Voor jou" in drie talen
    • Materiaal: gedrukt metaal
    • Afmetingen: 5 x 6 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-09-30T02:30:13+00:00