Contact

Brandweerwagen

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een perfect cadeau voor kinderen om korte metten te maken met de verveling. Deze coole brandweerwagen met de vele kleine details is een stuk speelgoed waar kinderen wel raad mee weten. De kleine brandweerman en alle accessoires maken van deze brandweerwagen een echt highlight in de kinderkamer!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Tatuut tatuut, daar komt de brandweer! De onmiskenbare rode kleur en het geluid van de sirene maken duidelijk dat iedereen aan de kant moet om de brandweer er door te laten. Met dit robuuste voertuig scheurt het kind door de kamer, op weg naar de grote brandhaard. Eenmaal aangekomen begint het plezier pas echt. De brandweerman moet uitstappen, de slang uitrollen en vervolgens zorgen dat hij boven op de ladder staat. De harten van kinderen kloppen sneller bij zo veel actie in huis.

Naast de brandslang, die uit- en opgerold kan worden, zijn er nog veel meer geweldige accessoires voorhanden. De afzetkegels en een waarschuwingsbord ontbreken natuurlijk niet, want daardoor kan de brandweerman veilig de brand blussen. Ook wordt er een ladder meegeleverd, want als eerste moet de brandweerman natuurlijk proberen mensen of dieren te redden. Het allermooiste van deze brandweerwagen is het zwaailicht en de sirenes dat de wagen maakt. Alle accessoires kunnen handig in de brandweerwagen worden opgeborgen, zodat hij makkelijk meegenomen kan worden naar een ander kamer, naar het huis van een vriendje of naar opa en oma. Dit is een passend cadeau voor kleine fans van de brandweer. Je doet ze er een groot plezier mee!

Productdetails

Inhoud:

  • Waarschuwingsbord
  • Afzetkegels
  • Brandweerman
  • Geluidsfunctie (hiervoor zijn 2 AA-batterijen nodig)
  • Blusslang om op- en uit te rollen

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T08:36:12+00:00