Contact

Bowlingtrofee met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

vanaf 09.01.

In Amerika is bowlen al tijden een populaire sport met een eigen WK maar in België was de bowlingbaan lange tijd vooral populair voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Inmiddels wordt bowling ook steeds vaker als sport gezien die door meer en meer mensen in teamverband en competitievorm wordt gespeeld. Bowlt iemand in jouw omgeving graag? Dan gooi je met dit persoonlijke cadeau gegarandeerd een strike! Laat zien dat je hem of haar als de allerbeste ziet met dit fraaie bowlingstandbeeld, voorzien van een persoonlijke gravure.

€ 24,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met een paar uurtjes ervaring op de baan tijdens feestjes en teamuitjes zul je helaas nooit een echte bowlingprof worden. Echte professionele bowlers trainen minstens vier keer in de week, gooien de ene strike na de ander en krijgen de moeilijkste kegelcombinaties omver met één enkele worp. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er helemaal geen eer te behalen is voor de iets minder getalenteerde of bevoorrechte bowlers onder ons.

Deze schitterende bowlingtrofee is een supercadeau voor die ene fanatieke bowler in je familie of vriendengroep. Die ene die altijd wint maar nooit tastbare erkenning voor zijn of haar kwaliteiten heeft gekregen. Die bowler (m/v) verdient toch een prijs? Een beloning voor de goede prestaties en een troost voor het feit dat bowlen in België een ondergewaardeerde sport is.

Natuurlijk is deze trofee ook uitermate geschikt om als echte trofee in te zetten bij bowlingwedstrijden, als doel van de wedstrijd waar iedereen op aast. Op de marmeren voet van het beeld is een plaatje met plek voor een persoonlijke tekst. Dus "Kegelkampioen Kees" of "Bowlingfee Fiona", je bepaalt zelf met maximaal 15 tekens wat er onderop de bokaal komt te staan. Hiermee is het cadeau niet alleen origineel maar ook nog eens personaliseerbaar. Een leuk cadeau voor bowlingliefhebbers!

 

Productdetails

  • Hoogte totaal: circa 14,5 cm
  • Materiaal: kunststof / marmer
  • Naamplaatje: 5,5 x 2 cm
  • Te graveren met maximaal 15 tekens
  • Gebruik a.u.b. geen speciale tekens voor de gravure!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-11-30T12:55:24+00:00