Contact

Boter, kaas en eieren drinkspel

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Tic, Tac, Toe- een gezellig drinkspelletje voor volwassenen. Het lijkt enorm op het oude boter, kaas en eieren, maar is nét een tikkie gezelliger. Ineens wil je wel heel graag winnen! Leuk om mee te nemen naar een feestje of lekker op de bank.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit spelletje is niet alleen leuk voor de kinderen. Tic Tac Toe is natuurlijk een klassieker en daarmee geschikt voor jong en oud. Het enige dat je nodig hebt is een stift en een stukje papier of een ondergrond en vier stokjes. Dan barst de strijd los om wie als eerst drie symbolen op rij heeft! Zo simpel dat het geniaal is en het duurt niet zo lang (hoewel, zo lang als je zelf zin hebt). Extra leuke aan dit spel is dat je ook nog van een lekker drankje geniet.

Dit keer speel je het spel op een glazen bord met 9 shotglaasjes. Dit is succes verzekerd, met vrienden op een zaterdag of tijdens een vrijgezellenavond. Het gaat nu natuurlijk niet alleen meer om wie het spelletje wint. En ben je geen fan van een alcoholische versnapering? Ook geen probleem, met een frisje is het net zo gezellig. Dit is één van die 'altijd-goed' cadeaus die altijd zorgen voor een hoop humor. Man, vrouw, jong, oud, iedereen kan dit waarderen!

Productdetails

  • Glazen drinkspel "Tic Tac Toe" 
  • Met 9 shotglaasjes
  • Afmetingen: 22 x 22 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:54:32+00:00