Contact

Borrelstropdas

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een borreltje, een neut of een shotje, met deze borrelstropdas smokkel je eenvoudig een klein flesje mee naar de vergadering, het congres of de alcoholvrije verjaardag van tante Nel. Een grappig cadeau-idee voor iedereen die wel in is voor een geintje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het idee achter deze borrelstropdas is duidelijk. Je draagt hem alleen om bepaalde situaties te kunnen doorstaan. Tijdens de urenlange en bijzonder saaie vergadering kun je tussendoor wel een opkikkertje gebruiken. Hetzelfde geldt voor het jaarlijkse verjaardagsfeestje wat nooit op gang wil komen en waarbij je noodgedwongen even naar je stropdas moet grijpen om niet in slaap te vallen.

De stropdas is vooral een grappig cadeau-idee om bijvoorbeeld te dragen bij een feestje of een informele receptie. Als je tijdens een gesprek ineens doet alsof je gaapt en een klein flesje uit je stropdas tovert, dan is het vast en zeker lachen geblazen. Je kunt zelf merken of de situatie het toelaat om deze 'truc' te laten zien. Laat de situatie het niet toe, dan laat je het flesje gewoon in de das en haal je hem een volgende keer tevoorschijn.

De borrelstropdas kan samen met het eigenlijke verjaardagscadeau worden gegeven, als attentie tussendoor of als verrassing op Vaderdag. De stropdas is vervaardigd van 100% polyester. Op de voorzijde bevindt zich een onopvallend zakje om een klein flesje in op te bergen. Ook leuk om te dragen tijdens carnaval of een verkleedpartijtje thuis!

Productdetails

  • Materiaal: 100% polyester
  • Met klein zakje voorop
  • Verpakking: 10 x 25,5 x 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-18T01:35:12+00:00