Contact

Borrelplank met gravure en glaasjes

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is geen borrelplank voor borrelhapjes maar voor borrelglaasjes! Staat er een vrijgezellenavond gepland, dat mag deze borrelplank niet ontbreken. Hiermee serveer je op originele wijze alle gasten een glaasje om mee te proosten. Op de zijkant is veel ruimte om dit personaliseerbare cadeau van een originele opdruk te voorzien!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Proost! Een borrel, een shotje, de acht meegeleverde borrelglaasjes schrikken van geen enkele drank terug. Staan ze gezamenlijk gevuld op deze bijzondere borrelplank, dan levert dat geheid vele blije gezichten op. Het is een handig transportmiddel voor onderweg, want bij een vrijgezellenavond is voldoende brandstof natuurlijk erg belangrijk.

Het fraaie aan dit stijlvolle, houten serveerblad is de persoonlijke gravure. Met maar liefst 40 tekens is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld “Peters vrijgezellenavond, 30 juli 2016' op de zijkant te laten graveren. Heb je tekens tekort, dan is het een kwestie van creatief omgaan met de ruimte. Er zijn talloze mogelijkheden om een oplossing te vinden. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is de inhoud van de glaasjes, maar dat is bij een goed georganiseerde vrijgezellenavond in de regel geen probleem!

Na afloop van de vrijgezellenavond is dit meteen een fraaie herinnering. Hij kan aan de wand van de woonkamer of in de keuken worden opgehangen, maar is ook als staand voorwerp een originele blikvanger. Natuurlijk is het ook leuk om de legendarische avond jaarlijks nog eens te vieren en de borrelplank uit de kast te halen. De plank van grenenhout is al voorzien van een oogje, zodat hij gemakkelijk opgehangen kan worden.

Productdetails

  • Afmeting: 72 x 2 x 6 cm
  • Grenenhout
  • Voor 8 glazen, worden meegeleverd

Informatie: Aangezien dit een natuurproduct is kunnen gravures er verschillend respectievelijk ongelijkmatig uitzien.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:24:24+00:00