Contact

Borreldienblad met bel

€ 22,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Op voorraad

Een meter bier, dat kent iedereen wel. Maar dit dienblad speciaal voor glaasjes schnaps of voor shotjes is wel weer even heel wat anders! Leuk vormgegeven met plek voor 6 glaasjes die mee worden geleverd, en zelfs een handige bel. Oppassen, want hier komt een schnaps levering aan! Iedereen aan de kant! Super grappig cadeautje dat altijd goed van pas komt!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Of Pavlov het bij het rechte eind had? Met dit leuke cadeautje kun je het zelf uitproberen. Een grappig dienblad dat je vol met schnaps en shotjes kunt zetten, en daarop een handige bel. Handig op verschillende manieren. In een volle ruimte kun je er iedereen mee waarschuwen en handig vragen om even een stapje opzij te doen zodat jij er door kunt met deze lekkere drankjes. Maar ook kun je je vrienden en familie langzaam trainen en laten reageren op het geluid van de bel. Want bij het horen van de bel zullen ze beseffen dat er weer een lekker glaasje hun richting op komt!

Zou die Pavlov gelijk hebben, en wanneer ze dagen later op hun fiets zitten en een bel horen, ze weer zin krijgen in wat schnaps? Een leuk dienblad dat praktisch en decoratief is. Gemaakt van mooi hout, met een metalen bel en inclusief zes glazen schnapsglazen. Een prachtig cadeautje waar iedereen de grap van zal kunnen inzien. Staat natuurlijk ook heel leuk decoratief in de kast, wachtend op het volgende feestje wanneer hij weer ingezet kan worden! Inclusief zes glaasjes!

Productdetails

  • Ongeveer 34 x 15 cm
  • Inclusief 6 schnapsglaasjes
  • Materiaal: hout, metaal, glas

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-01-25T02:53:08+00:00