Contact

Bord "Food Face"

Vanaf € 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Deze “Food Face”-borden zijn gemaakt zodat je je aan tafel niet meer hoeft te vervelen. Wat je op je bord krijgt, dat eet je natuurlijk op. Maar voordat het zo ver is kun je met het eten het gezicht van een man of vrouw op het bord vormgegeven. Een creatief en origineel cadeau-idee!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Spelen met eten, dat mag toch niet. Tja, dat is wel waar, maar met de borden “Food face” maak je echte kunstwerken, dat is toch wat anders! Dat is geen spelen, dat is het werk van een kunstenaar. Je maakt van de macaroni bijvoorbeeld een bos haar en als je boontjes op je bord hebt dan kun je er wenkbrauwen of een snor van maken. Alles is mogelijk met een bord “Food face” dat verkrijgbaar is met het gezicht van een man erop en met het gezicht van een vrouw.

Natuurlijk zijn doperwtjes, wortels en spruitjes ideaal om je bord “Food face” mee te decoreren. Wat zullen je ouders opkijken als je opeen nog meer spruitjes wilt en plotseling wat vaker naar worteltjes vraagt. Dit bijzondere bord “Food face” zorgt voor veel plezier aan tafel en past daarom uitstekend bij een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid.

De gezichten op de borden “Food face” bieden veel mogelijkheden tot decoratie. Een baard, een snor, een hoed, krullen of een andere haardos, het aantal opties is onbegrensd. Een bord “Food face” is een prachtig en origineel cadeau-idee waar kinderen wel raad mee weten. Ze zijn geschikt voor de magnetron en kunnen ook in de vaatwasser zonder problemen worden gereinigd.

Productdetails

  • Uitvoering: man of vrouw
  • Afmetingen: 22 cm diameter
  • Materiaal: keramiek
  • Geschikt voor magnetron en vaatwasser

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T06:40:09+00:00