Contact

Bokszak voor wasgoed

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een super cool geschenk is deze bokszak voor wasgoed. De naam zegt het al, hiermee sla je twee vliegen in een klap. Het vuile wasgoed hoeft niet meer verstopt te worden en en met voldoende wasgoed heb je een bokszak om je even lekker uit te leven!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De vuile was verzamelen was nog nooit zo leuk als met deze bokszak voor wasgoed. Hoe voller de zak, hoe beter hij geschikt is om er eens flink tegenaan te boksen. Hij komt goed tot zijn recht als je hem aan de deur of in de kledingkast ophangt, want daarmee heb je flink wat ruimte bespaard die anders door een grote wasmand ingenomen zou worden. Het best komt deze multifunctionele bokszak tot zijn recht als hij vrij hangt, want dan kun je optimaal van de boksfunctie gebruik maken.

Ondergoed, overhemden, broeken, truien, shirts, alles in de bokszak wasgoed en dan verkoop je de hele berg wasgoed een flink pak slaag. Vooral mannen zullen onder de indruk zijn van dit bijzondere cadeau waarmee het ineens leuk wordt met het wasgoed om te gaan. Als waszak oogt hij bijzonder cool en modern, als bokszak doet hij niet onder voor de bekende zandzak uit de boksschool. Eerst bokste je figuurlijk tegen de grote hoeveelheid wasgoed op, nu boks je er letterlijk tegenop en dat kan soms heel bevrijdend werken. Even wat overtollige energie eruit slaan of je even heerlijk afreageren op een zak wasgoed! Een perfect cadeau voor de gewaardeerde collega, de beste vriend of je broer.

Productdetails

  • Afmeting: 30 x 100 x 30 cm
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:06:45+00:00