Contact

Bokaal “De Grote” met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Echte helden zijn vaak bescheiden. Daarom is deze bokaal met persoonlijke gravure op zoek naar een echte held. Je vriend, papa, opa, een oom, zoon of collega is zeker erg blij als deze eer in de vorm van een fraaie bokaal hem ten deel valt!

* Verplichte velden

€ 24,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

"Iedereen kent wel de naam "Karel de Grote", de heerser van het Westen uit het jaar 800. Zijn naam wordt vaak geassocieerd met grote daden. Daarom noemen we deze bijzondere bokaal ook "de Grote". Wie is er nu een grote held? Je kent vast wel iemand in je familie of vriendenkring die hiervoor in aanmerking komt. Iemand die altijd het beste met iedereen voor heeft en altijd bereid is om te helpen.

Met een verbaasde lach zal de ontvanger reageren als hij zijn naam op deze bokaal ziet staan. Heet hij Steven, dan kun je op de sokkel "Steven de Grote" laten graveren en hem dit persoonlijke cadeau overhandigen. Hij is vast en zeker heel trots op het cadeau, maar dat zal hij uit bescheidenheid natuurlijk nooit toegeven!

Dit is dé kans om de held in jouw leven een keertje te laten merken dat je zijn levensinstelling en alledaagse heldendaden zeer weet te waarderen. De held kan een collega zijn, maar natuurlijk ook je partner, de sporttrainer, een leraar of een familielid. Je hebt twee regels met maximaal 12 tekens per regel ter beschikking om de persoonlijke tekst op de sokkel met marmer-look te laten graveren. Dus je kunt net zo goed "Papa is een held" over twee regels schrijven als bijvoorbeeld 'Mario de Grote'!"

Productdetails

Bokaal “de Grote” met gravure

  • Afmeting: ca. 18 x 11,5 x 6 cm
  • Materiaal: kunststof, marmer
  • Persoonlijk te graveren: 2 regels met elk 12 tekens

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:10:21+00:00