Contact

Boekensteun tafellamp

€ 65,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Vaak belandt een boek op de grond, omdat het nachtkastje geen ruimte biedt. Dat probleem is met deze praktische boekensteun tafellamp eindelijk verholpen. De wekker en andere spulletjes staan niet meer in de weg, een ideaal cadeau idee voor bedlezers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Origineel, decoratief en vooral ook praktisch. Dat is deze boekensteun tafellamp, die voldoende licht spendeert om bij te lezen en zich ook aanbiedt als plek om je boek op neer te leggen. Ideaal, want maar al te vaak nemen een horloge, zakdoekjes, een ketting of een wekker de beperkte ruimte van het nachtkastje in beslag. Leg je het opengeslagen boek op dit lichtgevende huisje van melkglas, dan heeft de lamp een dak én een unieke uitstraling. Bovendien geeft dit bijzondere accessoire de slaapkamer ook een moderne en weergaloze uitstraling.

Zo bouw je met verschillende boeken verschillende daken voor deze moderne boekensteun tafellamp. Ontspannen lezen, het boek wegleggen, een beetje doezelen en dan pak je het boek weer van het verlichte huisje om het spannende slot van het verhaal te lezen. Als het verhaal te spannend wordt, dan kun je het boek meteen weer terugleggen en nog even wachten met lezen. Eindelijk is er voldoende plek op het nachttafeltje, want ook de lamp zelf staat nu niet meer in de weg. Hij biedt in dit geval zelfs de perfecte uitkomst! Een leuk verjaardagscadeau voor iedereen die 's avonds graag nog even een boek leest voor hij of zij in slaap valt.

Productdetails

  • Materiaal: glas
  • Afmeting: 11,3 x 14,7 x 14,8 cm
  • Gewicht: 0,88 kg

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T19:07:05+00:00