Contact

Boekenlegger

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met dit bijzondere cadeautje schenk je een leuke boekenlegger waar alle boekenwormen heel erg blij mee zullen zijn. Met de leuke kleine hangertjes weet je altijd welk boek je aan het lezen bent. Een mooie boekenlegger waar iedereen erg blij mee zal zijn. Lezen was nog nooit zo leuk, nooit meer vergeten op welke bladzijde je was beland!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit een erg mooie boekenlegger, die je altijd laat herinneren waar je gebleven bent. Nooit meer een bladzijde hoeven herlezen want met deze leuke boekenlegger herinner je niet alleen waar je gebleven bent, ook weet je welk boek je het laatst gelezen hebt.

Boekenleggers zijn er in allerlei soorten en maten, maar deze boekenlegger is vooral geschikt voor je lievelingsboek. Deze metalen boekenlegger blijft altijd op de juiste plek en door de mooie afrondingen wordt het lezen nog veel prettiger. Je kunt deze boekenlegger ook gebruiken als leeshulpje. Een geweldig cadeautje dus voor bijvoorbeeld kinderen die net naar groep drie gaan en ontdekken wat een nieuwe wereld voor hen open gaat als ze ontdekken wat boeken voor leuke dingen zijn. Natuurlijk ook voor de doorgewinterde boekenlezers die al jarenlang afgescheurde blaadjes gebruiken om te onthouden welke bladzijde ze als laatst gelezen hadden. Of die vreselijke gewoonte om een puntje van een bladzijde om te vouwen. Nooit meer!

Met deze leuke boekenlegger in de twee verschillende varianten is dat allemaal verleden tijd. Een geweldig cadeau, voor elke gelegenheid!

Productdetails

  • Uitvoeringen: hartje of boekje
  • Afmeting: 14 cm.
  • Materiaal: metaal, mat verchroomd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:22:21+00:00