Contact

Boekenlegger "Beschermengel" met gravure

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een bekend en irritant scenario: je zit heerlijk relaxed in een boek te lezen, wordt afgeleid door bijvoorbeeld een telefoontje, het boek is ondertussen dichtgevallen en je hebt geen idee meer waar je was gebleven! Met dit presentje is dat einde verhaal. Deze boekenlegger met beschermengel is verkrijgbaar met gravure en een ideaal cadeau voor boekenwurmen!

* Verplichte velden

€ 12,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Dat geldt in ieder geval voor dit accessoire om lezers te ondersteunen bij hun leesreis door de boeken. Het is zonde om de hoek van een pagina om te vouwen en een ezelsoor als herkenningsteken te gebruiken. De boekenlegger is immers speciaal ontworpen voor het vinden van de pagina waar je stopte met lezen nadat je het boek hebt dichtgeslagen. Daarbij behoedt deze boekenlegger je ook nog eens voor gevaarlijke passages in het verhaal, want de beschermengel is altijd in de buurt!

Deze boekenlegger biedt veel meer dan zijn soortgenoten. Hij is niet zoals de meeste boekenleggers van karton, maar van geborsteld metaal. Hij is circa 14 cm hoog. De meerwaarde zit hem in de persoonlijke gravure, die van deze boekenlegger een persoonlijk cadeau maakt. Maar liefst 30 tekens heb je tot je beschikking om de boekenlegger te personaliseren. Bijvoorbeeld 'Peters boekenlegger' of 'Boekenlegger van Sandra' zijn teksten die passen.

Geef deze boekenlegger bij een boek als verjaardagscadeau of als extra cadeautje bij een groter cadeau. Met de beschermengel heb je in ieder geval iets persoonlijks cadeau gedaan dat getuigt van veel aandacht en interesse voor de ontvanger. Tijdens het lezen zal hij of zij hier zo nu en dan bij stil staan. Het tonen van interesse is een geschenk dat niet in geld is uit te drukken en geldt als iets heel kostbaars, wellicht zelfs onbetaalbaar!

Productdetails

  • Beschermengel – boekenlegger
  • Van geborsteld metaal
  • Ca. 14 cm hoog
  • Te graveren
  • Let op: Alstublieft geen speciale tekens!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:41:12+00:00