Contact

Boeken kluis

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Op voorraad

Je spullen kan je het beste verstoppen op een zichtbare plek waar niemand zal zoeken. Om dit makkelijk te maken is er de Boeken Kluis waarmee je al je waardevolle spullen kan verstoppen in een boek.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Mensen hebben altijd de behoefte gehad om alles te documenteren. Vanuit de eerste tekeningen in grotten, tot hiëroglyfen in steen. Sinds jaar en dag gebruiken we boeken om de meest waardevolle informatie in op te slaan. Maar dat boeken niet alleen goed zijn om informatie mee op te slaan laat deze Boeken Kluis goed zien. Want hoewel dit cadeau vanaf de buitenkant een normaal boek lijkt is dit de perfecte nieuwe bron voor al jouw waardevolle spullen.

Binnen in dit ogenschijnlijk woordenboek Engels zit een kluis verstopt die alleen open kan met de bijgeleverde sleutel. Ook het sleutelgat van het slot in de Boeken Kluis zit verstopt achter de kaft waardoor er niets is wat aan de buitenkant laat zien dat dit een kluis is. Daarnaast is de kluis gemaakt van stevig materiaal en wordt deze geleverd met 2 sleutels zodat je altijd een reserve hebt. Deze levensechte undercover kluis zet je zo tussen je boeken waar niemand ooit zal zoeken naar waardevolle spullen. Nu hoef jij je alleen maar zorgen te maken dat je zelf niet vergeet waar je het boek hebt gelaten.

De Boeken Kluis is ideaal voor iedereen die wat te verstoppen heeft of met een gerust hart lekker op vakantie wil gaan.

Productdetails

  • Overtuigend ontworpen als echt boek 
  • Stevige constructie 
  • Vermomt als woordenboek Engels 
  • Bevat 2 sleutels

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-23T11:24:36+00:00