Contact

Bob, de toiletborstel met persoonlijkheid

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Misschien een beetje gemeen, maar leuk is het wel! Want wat is er leuker dan Bob, die duidelijk geen zin in zijn werk heeft, flink aan het werk te zetten en de hele toiletpot te laten schrobben? Een cadeautje dat het schoonmaken van de w.c. opeens een stuk leuker maakt!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Normaal gesproken is het een onderdeel van je badkamer waar je het liefste niet echt aan denkt. Ergens verstopt in een hoekje staat die borstel die je eigenlijk niet zou willen zien. Maar dat is nu echt verleden tijd met deze super leuke toiletborstel genaamd Bob. Bob heeft niet zo veel zin in zijn werk, maar hij heeft daar helemaal niets over te zeggen! Zodra jij hem bij zijn lurven hebt gepakt, steek je eenvoudigweg zijn hoofd in de toiletpot en laat je hem kopje onder gaan. Nog steeds spatjes, Bob? Dan nog maar een keer, en nog een keer, totdat je werk helemaal gedaan is. Even onder de randjes. Goed zo, alles helemaal schoon, dan mag je weer even pauze nemen tot de volgende bezoeker je in de smiezen krijgt.

Nee, het leven van Bob is niet heel leuk. Maar het schoonmaken van het toilet wordt op deze manier wel enorm veel leuker! En ook als decoratief onderdeel van je badkamer mag Bob er wezen. Hoewel hij zijn verschrikte gezicht nooit helemaal zal verliezen. Maar kun je hem dat kwalijk nemen, met al die dingen die hij heeft moeten doorstaan? Super leuk idee voor iedereen die op zoek is naar een origineel cadeautje!

Productdetails

  • Afmetingen: 12,5 x 45 x 11,5 cm
  • Materiaal: kunststof, inclusief houder van wit kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T06:04:10+00:00