Contact

Bob - de bouwzeep

€ 11,90
(€ 119,00 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een klein cadeautje dat voor veel leuke momenten zorgt in de badkamer. Met deze zeepjes heeft zelfs de grootste smeerpoets zin om zich te wassen. In leuke kleurtjes en met een heerlijke geur een leuke aanvulling voor elke badkamer!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze leuke zeepjes haalt u heel wat gezelligheid en speelgenot in huis. En dat niet alleen voor kinderen, want wie houdt er nu niet van bouwen? Geen saaie zeepjes meer in de badkamer of op het toilet, want met deze leuke bouwstenen brengt je niet alleen een kleurig accent in je huis, maar geef je iedereen ook een extra reden om te onthouden dat het goed is om je handig te wassen nadat je naar de toilet bent gegaan. Lekker ruikende zeepjes die tot de verbeelding spreken. Die laten zien dat niet alles is wat het op eerste moment lijkt te zijn.

Wat bouw jij met deze leuke zeepjes? Grote torens? En hoe langer je met de zeepjes speelt en wanneer ze nat worden van je natte handen, wordt het steeds lastiger om ze te stapelen. Een leuke uitdaging. Voor alle architecten in de dop, en alle anderen die graag iets om handen hebben tijdens het tanden poetsen. Met dit leuke originele cadeautje zullen zowel kinderen als ouders erg blij zijn. Verkrijgbaar als set met drie verschillende kleuren. Altijd goed dus. En dat het ook nog eens lekker ruikt, dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Productdetails

  • Set van drie stuks in kleuren blauw, geel en rood
  • Materiaal: zeep
  • Afmetingen: 7 x 3 x 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:48:30+00:00