Contact

Bloemenvaas Le Zak

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een bloemenvaas ziet er iedere dag weer hetzelfde uit. Dat geldt echter niet voor deze bijzondere bloemenvaas Le Zak, die je elke keer opnieuw zelf kunt vormgeven! Dompel het materiaal in warm water, creëer je eigen model en een nieuwe bloemenvaas is geboren. In diverse kleuren is dit een origineel cadeau-idee, zeker samen met een fraaie bos bloemen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zelf een bloemenvaas maken, dat deed je als kind met klei op de basisschool. Nu kun je met speciale folie wederom zelf een bloemenvaas maken. De vaas ziet er zeer kleurrijk en uiterst modern uit. Het exclusieve materiaal voor deze vaas dompel je in warm water en vervolgens kun je zelf een vorm creëren. Dus als cadeautje kun je zowel vooraf een eigen vorm van de vaas creëren maar je kunt de vormgeving natuurlijk ook aan de jarige Job zelf overlaten. Het grote voordeel van dit zowel artistieke als coole cadeau is het feit dat je de vaas zo vaak je wilt kunt veranderen. Dus als na een weekje de vorm van de vaas niet meer bevalt, dan hup, in het warme water ermee en een nieuwe maken! De naam heeft de vaas natuurlijk te danken aan het bijzondere design, dat veel overeenkomsten heeft met een zak.

Door de keuze uit de verschillende bonte kleuren maak je weliswaar altijd een soort zak, maar wel eentje met een uitermate elegante en artistieke uitstraling. Het moge duidelijk zijn dat hij ook als blikvanger in huis of op kantoor absoluut geschikt is. Een leuk en origineel cadeau-idee, vooral als je hem samen met een fraai bosje bloemen als geschenk aanbiedt! Deze bijzondere bloemenvaas Le Zak is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, oranje, wit, vorstkleurig en doorzichtig.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:35:49+00:00