Contact

Bloemenstraat - vaas

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit verrassende cadeau is een decoratiestuk, dat elke ruimte opvrolijkt! Je creëert een mooie eyecatcher met behulp van deze vaas. De vaas presenteert je mooie bloemen namelijk op een hele originele manier. Het lijkt net alsof de bloemen recht op hun stengels blijven staan. Een leuk cadeau-idee, geschikt voor elke gelegenheid.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze eenvoudige vaas uit aluminium heeft een heel bijzonder effect. Tegen alle logische regels in lijkt het net alsof deze bloemen op hun eigen stengels blijven staan Dit trucje is echter eenvoudig te verklaren. In de vaas bevinden zich namelijk pinnen. Op deze pinnen prik je de stengel van de bloem, en vervolgens lijkt het net alsof de bloemen op eigen kracht blijven staan. Er is plaats voor 5 bloemen. De vaas heeft een eenvoudig design, hierdoor past hij bij elke woning. Kies de mooiste bloemen uit en prik deze vast. Zo creëer je een unieke tafeldecoratie. Geschikt om de dinertafel een beetje mee op te vrolijken. Maar ook op de salontafel staat deze vaas prachtig. Je hoeft er niet aan te denken om de bloemen water te geven, want de bloemen worden automatisch bewaterd.

Daardoor kun je ze zorgeloos een mooie plek geven en hoef je verder niet meer naar de verzorging om te kijken. Deze vaas zal voor heel wat gespreksstof zorgen bij je bezoekers. En je zult meer dan eens de vraag krijgen of de bloemen wel echt zijn! Deze elegante vaas heeft een unieke uitstraling en een mooi effect. Bijzonder leuk om als verrassing mee te nemen tijdens een ziekenbezoekje. Weer eens iets anders dan een standaard fruitmand of een bosje bloemen. Deze vaas is ook geschikt om cadeau te doen tijdens een bruiloft of een housewarming party. Maar ook voor je eigen huis is dit een leuk accessoire. Geschikt voor iedereen en bijna elke gelegenheid.

Productdetails

  • Afmetingen: 295 x 25 x 25 mm
  • Materiaal: gepolijst aluminium
  • Inclusief 6 messingpins

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:47:40+00:00