Contact

Bloemensleutelhanger - een roos voor jou

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een kleine sleutelhanger die een grote liefde bevestigd. Een leuk klein cadeautje dat je altijd met je mee kunt dragen, en op een bijzonder fijne en mooie manier je herinnert aan je geliefde die je dit mooie cadeau heeft geschonken. Verras je geliefde met deze mooie sleutelhanger. Een rode roos, mooi geconserveerd als symbool voor de eeuwige liefde. Bijvoorbeeld op Valentijnsdag, of op een verjaardag! Ook een leuk cadeautje om aan de sleutel te hangen wanneer je gaat samenwonen met je geliefde.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

In deze leuke sleutelhanger is een echte bloem verwerkt, een mooie kleine roos. Het klassieke symbool van de liefde, mooi geconserveerd en in een mooie sleutelhanger. De roos staat symbool voor een liefde die nooit verwelkt.

Wat een prachtig cadeau voor een bijzonder moment, de verjaardag van een geliefde of voor een bijzondere Valentijnsdag. Een prachtige manier om rozen te geven, die nooit verwelken in de vaas, en die ook niet zo veel onderhoud nodig hebben als de exemplaren die je in je tuin of op je balkon kunt planten. Een leuke sleutelhanger die je partner voor de eeuwigheid bij zich kan dragen. Een extra leuk cadeautje om aan een bijzondere sleutel te hangen, bijvoorbeeld als je gaat samenwonen met je geliefde. Ook een mooie sleutelhanger als symbool voor de sleutel naar je hart.

Wat je ook met dit leuke cadeautje wilt zeggen, het geeft een bijzondere boodschap aan je geliefde. Het zal in een oogopslag duidelijk zijn wat je aan je geliefde wilt vertellen, en met een grote glimlach zal dit cadeautje ontvangen worden. Een prachtige manier om je liefde te bezegelen!

Productdetails

  • Materiaal: glas met een echte roos
  • Opschrift: "A rose for you"

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:21:24+00:00