Contact

Bloedspray

€ 5,90
(€ 98,33 / l) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze bloedspray komt perfect van pas tijdens een gekostumeerd feestje? Of misschien moet je binnenkort een film opnemen in Halloween-stemming. Het ziet er allemaal net even wat echter uit met deze spray!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

We kennen de slechte, oude horrorfilms allemaal. Als we nu nog eens een poging wagen tot kijken krijgen we bijna last van schaamte: wat zágen die scènes er ongeloofwaardig uit. In die tijd hadden de filmmakers natuurlijk nog niets ter beschikking. Althans, het viel compleet in het niet met de attributen en technieken van tegenwoordig. Neem nu het simpelste ooit met het grootste effect: bloed.

Zombies met bloed uit de mond, iemand die neergeschoten wordt, ergens een bloedvlek achter moet laten, neergestoken wordt of bloed uit moet spugen. Het ziet er allemaal extra horror uit, maar dan moet het wel echt lijken. Of je nu ‘bloed’ opsmeert voor een film of een Halloween-feestje – niemand zit te wachten op drie uur schrobben de volgende dag dus is er nu bloedspray. Je brengt het aan op de plekken waar je gewond wil lijken, het blijft lang zitten en de volgende dag, of een uur later, veeg je het zo weg. En nee, dit doet niets af aan de kwaliteit – die is goed.

Dit formaatje past prima in de handtas dus als je van een grapje houdt kun je ook nog doen alsof je tegen een deur bent gelopen of iets te gretig bent geweest met gereedschap. Altijd geestig om te kijken wie erin trapt. Heerlijk toch, geen gedoe meer met rode verf of zoete ketchup (niet bepaald lekker voor de neus ook), maar gewoon een spraytje ‘bloed’ aanbrengen. Superhandig en iedereen zal naar je kijken op dat feestje. Of dat dan uit angst of bewondering is, laten we maar in het midden. 

Productdetails

Inhoud: 59 ml.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:57:10+00:00