Contact

Bloedbad douchegordijn

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Help! Wat is er in de badkamer gebeurd? Het bloedbad douchegordijn lijkt wel echt uit een horrorfilm te komen. Ook jij kan met dit grappige douchegordijn vrienden en familie even de stuipen op het lijf jagen. Het is een geweldig cadeau dat je zo nog nooit eerder hebt gezien. Dit originele cadeau zal iedereen even behoorlijk schokken en laten griezelen, maar het is tegelijktijd ook een grappig detail in iedere badkamer. Een perfect cadeau voor liefhebbers van horrorfilms!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De badkamer is even omgetoverd tot een plaats delict met het bloedbad douchegordijn! Iedereen die de badkamer betreedt, zal even versteend blijven staan bij het zien van het gordijn. Wat is daar gebeurd? Je kunt de reactie van de gasten buiten de badkamer nog horen! Pas op het tweede ogenblik zullen ze zien dat hier geen echte horrorfilm heeft afgespeeld. Het zal iedere gast luidop doen lachen als ze merken dat het gelukkig nep is. Lastige gasten zullen de badkamer zeker niet meer betreden. Creër nu zelf dit misdrijf-gevoel in de badkamer.

Het douchegordijn is 180 x 180 cm groot en is gemaakt van polyester. Met de 12 bijgeleverde ringen is het gemakkelijk op te hangen. Bovendien kan het gemakkelijk in de wasmachine gereinigd worden, zonder dat daarbij natuurlijk de levensechte bloedvlekken verdwijnen. Door de twee bloederige handafdrukken wordt iedere badkamer tot een geweldige horror-scene. Jaag ook jij nu je gasten eens flink de stuipen op het lijf en zorg voor kippenvel-momenten, want hiermee wordt iedere badkamer een plek van geschrokken reacties. Niemand is meer veilig onder de douche. Een fantastisch en verschrikkelijk leuk cadeau voor fans van horror en andere griezelige dingen!

 

Productdetails

  • Formaat: 180 x 180 cm
  • Materiaal: polyester
  • Inclusief 12 ringen ter bevestiging

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:19:33+00:00