Contact

Blinded by science - shotglas voor nerds

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Wie zegt dat nerds niet ook weten hoe je een leuk feestje viert?! Alleen hebben ze misschien wat andere verwachtingen en behoeftes. Dit leuke shotglas voldoet daar echter ruimschoots aan. Want wie wil nu niet experimenteren op een wetenschappelijke manier? Dit laboratoriumglas helpt daarbij!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor al die collega's die hun lab niet uit willen komen. En voor al je vrienden die graag scheidkunde experimenten doen, ook als de zon al onder is. Voor alle nerds, groot en klein, jong en oud, is er nu dit leuke glas in de vorm van een Erlenmeyer. Iets dat je normaal gesproken alleen in een laboratorium tegen komt, maar wie zegt dat een goed feestje niet ook een prima plek is om te experimenteren. Alleen misschien niet met de soort stofjes waarmee je experimenteert in een laboratorium!Maar met sociale interactie, of de hormonen die door je lichaam stromen.

Hoe dan ook, deze leuke glazen zijn goed te gebruiken als shotglas of voor sapjes en andere drankjes. Perfect voor alle dokters in de zaal die een beetje losser mogen worden. Want de effecten van een drankje moeten soms ook onderzocht worden, of je nu wel of niet een PhD op zak hebt! Leuk voor promotie-feestjes, afstudeerfeestjes, of eigenlijk voor alle feestjes waar je het soort mensen voor uitnodigt dat misschien normaal gesproken niet van feestjes houdt.

Een bijzonder glas waar je als gastheer of gastvrouw zeker mee in de smaak zult vallen! Zeker als je even langs neus en lippen kunt zeggen: "Geef mij die Erlenmeyer eens aan!" Een beetje nerdy misschien, maar reken maar dat iedereen er om zal lachen als ze zien dat je het glas daarna aan je lippen zet! Proost!

Productdetails

  • Gemaakt van glas
  • 7 cm hoog

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T07:40:18+00:00