Contact

Black + Blum ijsbeer ijsblokjesmaker

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze leuke ijsbeer is niet alleen leuk om te zien, maar ook nog een super handig. Maak nu perfecte ijsblokjes in een handomdraai, met deze praktische ijsbeer, die iedereen vanaf nu in zijn ijskast wil hebben liggen! Leuk cadeau voor feestjes!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ijsberen staan er om bekend dat ze zich graag omringen met ijs. Heel veel ijs. En sommige mensen houden ook van ijsklontjes, bijvoorbeeld in een cocktail of in een glas fris. Vandaar dat deze ijsbeer zich speciaal er op toegelegd heeft om de meeste perfect ijsklontjes te maken. En op zo'n manier dat je niet moeilijk hoeft te doen om met een mes de ijsklontjes uit zijn vorm te halen. Zo'n gepriegel en gepruts, tegen de tijd dat het lukt zijn de ijsklontjes vaak al weer gesmolten! Niets daar van!

Dat probleem is met deze handige ijsbeer verleden tijd! Doordat je de ijsbeer maar tot een bepaald niveau vult, worden alleen in zijn pootjes ijsklontjes gevormd, wat er voor zorgt dat het water snel en los van elkaar in ijs verandert. Heel praktisch, want je slaat deze ijsbeer een keer op zijn rug en voilà, uit zijn bek komen de ijsklontjes zo je glas in gevlogen. Super handige uitvinding! Dat niemand daar eerder aan gedacht heeft! Een super lieve beer die op al je feestjes een graag geziene gast zal zijn. Leuk cadeautje voor iedereen die net op zichzelf is gaan wonen. En eigenlijk leuk voor iedereen! Want of je nu een feestje viert of niet, deze ijsbeer is altijd welkom!

Productdetails

  • Geschikt voor levensmiddelen en afwasmachine
  • Afmetingen: 27,5 x 8 x 8,5 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:15:36+00:00