Contact

Bird Clock

Vanaf € 53,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De natuur is de beste wekker. Want wat is er fijner dan gewoon wakker te worden omdat de zonnestralen je slaapkamer in stromen? Of dat je wakker wordt door gekwetter van vogels? Voor de zon kunnen wij helaas niet zorgen, maar deze leuke wekker maakt je wakker met leuke vogelgeluiden. Perfect voor mensen die niet zo graag vroeg op staan, maar wel een wekker moeten hebben.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een leuke klok die eigenlijk overal wel goed staat! En als je hem op je nachtkastje zet, heb je wellicht niet eens door dat je een leuke klok naast je hebt staan, de gevreesde wekker waar je eigenlijk niet aan herinnerd wilt worden! Maar deze mooie vormgegeven vogel staat heerlijk ontspannen, wachtend tot het moment is gekomen om je met zijn getsjilp te wekken. In mooie rustgevende kleuren zodat er altijd wel eentje past in jouw interieur. Met drie verschillende melodieën om uit te kiezen om door te worden gewekt. En het verschil met je oude piepende wekker zul je duidelijk kunnen merken.

Opstaan met leuke geluidjes van vogels begint de dag met een duidelijk beter humeur. En wat leuk is, deze leuke vogel is natuurlijk ook aan de wand of als mooi decoratief element aan je bed frame te bevestigen! Een prachtig cadeautje dat er mooi uit ziet en daarnaast ook nog eens erg praktisch is. Het oplichtende display op de achterzijde van de vogel is handig te zien in het donker. Super mooi vormgegeven cadeautje waar iedereen heel blij mee zal zijn!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T10:53:17+00:00