Contact

Bijtanken alstublieft – koffiebeker

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Is de beker nu half vol of half leeg? Over deze koffiebeker zul je misschien geen filosofische gesprekken kunnen voeren, maar je weet wel of je nog wel genoeg koffie in je mok hebt zitten. Misschien moet je snel even wat bijtanken? De beker reageert op fascinerende manier op warmte en is daardoor een perfect cadeau voor iedereen die van warme koffie houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sommige mensen hebben 's ochtends meteen een kopje koffie of thee nodig, omdat ze anders gewoon niet wakker kunnen worden. Voordat ze ook maar iets anders kunnen doen, hebben ze een warme drank nodig waarmee ze de dag goed kunnen beginnen. Voor de personen die zonder hun traditionele beker koffie of thee niet op kunnen staan, is deze beker echt een fantastisch cadeau-idee.

Deze beker lijkt op het eerste ogenblik gewoon een koffiemok met een grappige opdruk. Maar hoe geavanceerd deze mok daadwerkelijk is, zul je pas merken bij de eerste keer dat de beker gebruikt wordt voor een warme drank. Iedereen die 's ochtends wil genieten van een warme beker doe je een groot plezier met dit cadeau. Ook voor gepassioneerde autorijders is dit een geweldige verassing, omdat het hun altijd herinnert aan hun trouwe vriend op vier wielen. Wie je dit ook cadeau geeft, ze zullen zich iedere ochtend op hun koffie verheugen. Na het inschenken van koffie, thee, warme melk of iedere andere warme drank duurt het slechts een ogenblik voordat de meter op de beker geregistreerd heeft hoeveel „benzine“ er nog in de „tank“ zit. Ben je nog niet wakker? Dan kan je op de meter nakijken of je misschien toch nog wat moet bijtanken. Zodra je bijvult, zal ook de meter rood naar boven uitslaan. Dan weet je dat je je geen zorgen hoeft te maken, want er zit nog genoeg in de tank. Een bijzonder en grappig cadeau voor koffiedrinkers, theeliefhebbers, beste vrienden, familieleden en collega's!

Productdetails

  • Afmetingen: 11 x 13 cm, 
  • Inhoud: circa 300 ml
  • Niet geschikt voor vaatwassers en magnetrons

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:35:10+00:00