Contact

Big Face dieren T-shirts – Zwarte mopshond

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Mopshonden zijn honden om totaal verliefd op te worden! Deze zwarte mopshond op het coole T-shirt van The Mountain zou je gewoon van het shirt willen plukken en mee naar huis nemen. De 3D-print laat hem er levensecht uitzien. Een fantastisch cadeau voor de kerstdagen of sinterklaasavond!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is een T-shirt waar je beter geen trui of vest overheen draagt, want dan gaat er iets heel bijzonders verloren. Het gezicht van deze zwarte mopshond neemt de hele voorkant van het T-shirt in beslag en zorgt daardoor voor veel bekijks. Immers, de ietwat droevige ogen, de natte neus en de snorharen zien er bijzonder gedetailleerd uit. Met zo'n blik in de ogen is het oppassen dat de mensen in de omgeving niet meteen bezwijken. Het 3D-effect rondt deze stijlvolle blikvanger af. Wie dit T-shirt draagt kan altijd zeggen dat hij of zij er vandoor gaat om de hond uit te laten en iedereen zal lachend begrijpen wat dit betekent. Misschien dat mensen nu zelfs bij het afscheid nemen geen 'doei' maar 'woef' zeggen!

Naast de bijzondere vormgeving is ook de kwaliteit van het Big Face dieren T-shirt buitengewoon goed. De afwerking is zeer nauwkeurig en het materiaal bestaat uit 100% zuiver katoen. Na meermaals wassen zal het shirt nog precies zo goed passen als de eerste keer en ook de zwarte mopshond ziet er nog precies hetzelfde uit. Dat komt, omdat het T-shirt al is voorgewassen. Bovendien is de print ook van een zeer goede kwaliteit. Een bijzonder cadeau voor de feestdagen of als een origineel verjaardagscadeau.

Productdetails

  • Motief: zwarte Mopshond
  • Materiaal: 100% katoen
  • De T-shirts zijn voorgewassen en krimpen daardoor niet.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:54:54+00:00